Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@11:48:02 GMT

رقبای قیمتی دنا پلاس توربو اتوماتیک! + عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۱۵۴۹

رقبای قیمتی دنا پلاس توربو اتوماتیک! + عکس

خبرگزاری آریا - این روزها دنا پلاس توربو اتوماتیک با قیمت 20 هزار دلار در بازار خرید و فروش می شود.
دنا پلاس توربو اتوماتیک خودرویی ملی و ساخت گروه خودروسازی ایران خودروست. این خودرو که از نظرظاهری شباهت زیادی به دنا دارد، در بخش فنی تغییراتی داشته است.
از جمله تغییرات این خودرو مجهز شدن آن به موتور توربو است، این در حالی است که در گذشته تنها درون سینه سورن موتور توربو قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو به عنوان قوی‌ترین عضو خانواده دنا شناخته می‌شود و از همان بدو ورود به بازار کشور توانست توجه بسیاری از خریداران ایرانی و مخصوصا قشر جوان را به سوی خود بکشاند.
همچنین این خودرو مجهز به قطعات دکوراتیو طرح چوب، دستگیره‌های درب‌ها به رنگ کروم، نوار کرومی دور شیشه درب‌ها، تودوزی مخمل، کف پوش موکتی با نوار قرمز رنگ و آرم توربو، دسته دنده طرح جدید با گردگیر با دوخت قرمز است.
از دیگر امکانات این خودرو می توان به سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر)، سیستم هشدار دهنده مرکزی ورود غیر مجاز، دوربین دید عقب، هشداردهنده موانع عقب، سیستم عیب یابی هوشمند (مالتی پلکس)، قفل مرکزی با ریموت کنترل رادیویی، کمربند‌های ایمنی جلو سه نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع و سانروف اشاره کرد.
این روزها ایران خودرو قصد دارد تا برای کاهش شکایات و التهابات، تعدادی از این خودرو را روانه بازار کند. بر این اساس هفته گذشته 10 عدد از این خودرو را با 250 میلیون تومان فروخت.
اما از فردای آن روز شاهد فروش این خودرو در فضای مجازی بودیم و زمانی که با فروشندگان این خودرو تماس گرفتیم، آنان برای فروش دنا پلاس توربو اتوماتیک خود مبلغی در حدود 600 میلیون تومان را در نظر گرفته بودند.
با حساب و کتابی سرانگشتی می‌توان به این نتیجه رسید که این خودرو با دلار 25 هزار تومانی به مبلغ 20 هزار دلار در بازار به فروش می‌رسد. حال قصد داریم در ادامه این خبر، مبلغ فروش این خودرو را با رقبای خارجی آن مقایسه کنیم.
جالب است بدانید که با مبلغ 20 هزار دلار می‌توان خودروهای مدل 2020 هوندا فیت، هوندا civic، هیوندای ولستر، کیا ریو، کیا soul، هیوندای النترا، Chevrolet Sonic، تویوتا کرولا، تویوتا یاریس، نیسان kicks، نیسان ورسا، هیوندای اکسنت، Volkswagen Jetta،سوبارو Impreza و نیسان سنترا خریداری کرد. در ادامه مشخصات برخی از این خودروها ذکر شده است.
معرفی هوندا فیت: هوندا فیت که در برخی بازار‌ها با نام جاز شناخته می‌شود، یک هاچ بک سرگرم‌کننده و جذاب است. این خودرو از سال 2001 تاکنون و تنها در یک نسخه 5 درب موتور جلو، دیفرانسیل جلو عرضه می‌شود. سبک خاص بدنه آن بیشتر مشابه مینی MPV‌های جمع‌وجور و فشرده است تا هاچ بک‌های داغی، چون فولکس گلف، اما همین سبک واگن مانند آن، باعث افزایش فضای داخلی به شکلی چشمگیر شده است.

طراحی خودرو پیچیده‌تر از سابق است و همانند CR-V و هوندا سیتی جدید در قسمت چراغ‌ها و جلوپنجره و خطوط بدنه، شلوغ‌تر به نظر می‌رسد. در حالی که ابعاد خودرو اندکی کاهش یافته، با هنر طراحان، حتی بزرگ‌تر نیز دیده می‌شود. چراغ‌های چند تکه عقب نیز به شکل عمودی تا اسپویلر سقفی امتداد یافته‌اند. در مجموع باید طراحی بیرونی این خودرو را اسپرت و خاص بدانیم.

با ورود به داخل کابین، با طراحی اندکی تیره، و نامتقارن رو به رو می‌شویم. فضای داشبورد بیش از حد ساده‌سازی شده و به دور از ظرافت است. یک نمایشگر بزرگ در کنسول مرکزی قرار گرفته است، اما چینش کنترل‌ها چندان با سلیقه انجام نشده است. در عوض شکل غربیلک فرمان با کلید‌های روی آن و نمایشگر‌های داشبورد، زیبا و مدرن به نظر می‌رسند.
معرفی هوندا سیویک: هوندا سیویک یک سری خودرو است که توسط شرکت خودروسازی هوندا تولید می‌شود. سیویک یکی از پرفروش‌ترین خودرو‌های بازار آمریکا بوده و هوندا نیز اعلام کرده قیمت مدل سال 2020 این خودرو از 19 هزار و 750 دلار شروع خواهد شد. علی‌رغم عدم وجود تغییرات می‌توان گفت سیویک سدان LX خودروی مجهزی بوده و از چراغ‌های جلو با نوربالای خودکار، دیلایت‌های LED و قطعات بدنه‌ همرنگ سود می‌برد. البته تنها چیزی که در مدل پایه به مذاق خوش نمی‌آید، رینگ‌های 16 اینچی با قالپاق پلاستیکی است.

با وارد شدن به داخل کابین شاهد فرمان تلسکوپی، شیشه‌های برقی و قفل مرکزی و سیستم تهویه مطبوع خودکار خواهید بود. همچنین یک صفحه‌نمایش 5 اینچی، سیستم صوتی با 4 بلندگو و دوربین دنده‌عقب هم وجود دارند.
بررسی نیسان سنترا: واضح‌ترین و متقاعدکننده‌ترین بهبود نیسان سنترا 2020 نسبت به نسل پیشین آن بحث طراحی است. جلوپنجره V موشن بزرگ این خودرو کاملاً روی سنترا جواب داده است، چیزی که در سدان‌های جذاب آلتیما و ماکسیما نیز حس می‌شود.

همانند برادران بزرگ‌تر، سنترا از خط کمر رو به بالا و چراغ‌های LED با امضای مخصوص نیسان سود می‌برد. نوربالا و نورپایین نیز به لطف پکیج 2 هزار و 170 دلاری پریمیوم از تکنولوژی LED برخوردار هستند.

هیوندای ولستر: هیوندای ولستر نیز دارای امکاناتی از قبیل کروز کنترل، آینه‌های جانبی تاشو برقی به همراه گرمکن، مه شکن جلو، بال عقب، گیربکس 6 سرعته دو کلاچه، رینگ‌های 17 اینچی، چراغ‌های LED مخصوص روز، سیستم Smart Key به همراه دکمه استارت، سیستم ESP، سقف پانوراما، روکش چرمی صندلی‌ها، تنظیم برقی صندلی راننده، کیلومتر شمار سوپرویژن، دوربین عقب به همراه سنسور،گرمکن صندلی‌های جلو و رینگ‌های 18 اینچی است.


بررسی هیوندای اکسنت: اکسنت، از کوچکترین سدان‌های هیوندای است و تاکنون در قالب چهار نسل به بازار معرفی شده است. هیوندای اکسنت ساخت کشور کره جنوبی بوده و از سال 2012 ساخته شده است. این خودرو مجهز به موتور 4 سیلندر 16 سوپاپ است و حجم موتور 1591 سی سی و حداکثر قدرت 124 اسب بخار در 6300 دور در دقیقه را دارد.

از دیگر امکانات این خودرو می‌توان به گیربکس 4 سرعته خودکار، رینگ‌های 14 و 16 اینچی، تنظیم آینه‌های جانبی به صورت برقی، سانروف (سفارشی)، سیستم تهویه مطبوع به صورت دستی (خودکار به صورت سفارشی)، دکمه استارت موتور و سیستم ECO Drive برای نشان دادن حالت بهینه در حین رانندگی اشاره کرد.

بررسی هیوندای النترا: هیوندای النترا یک ماشین سدان شهری است که با توجه به کلاس ماشین، شخصیت مستقل و چهره با اعتماد به نفسی را از خود به نمایش می‌گذارد. چهره هیوندای النترا جدید را طراحان طوری شکل داده اند که علاوه بر جمع و جور بودن ماشین و نیز جذابیت و ویژگی‌های اسپرت، به خوبی بتوان در این ماشین المان‌های لوکس بودن را هم مانند برادر‌های بزرگ‌تر هیوندای النترا مشاهده کرد. مانند کیا سراتو از نظر طراحی، هیوندای النترا یک ماشین چند منظوره است؛ یعنی میانگین سن‌های متفاوت و قشر‌های مختلف جامعه به خوبی هیوندای النترا را مورد پسند قرار می‌دهند.

یکی از مهم‌ترین دلایل فروش بالای هیوندای النترا به خصوص در نسل گذشته این ماشین، چهره جذاب و فریبنده هیوندای النتراست؛ که توجه بسیاری را به سمت خود جلب می‌کند و اکنون در نسل جدید طراحی چراغ‌ها و جلو پنجره جدید و خطوط رعایت شده در بدنه، بسیار بیشتر از هر مورد دیگری به چشم می‌آید؛ و علاوه بر مثبت‌تر کردن طراحی هیوندای النترا، ماشین را آیرودینامیک‌تر هم کرده است.

معرفی نیسان ورسا: نیسان به تازگی مدل 2020 خودرو Versa را در یک فستیوال موسیقی در جنوب ایالت کالیفرنیا معرفی کرده است. مدل 2020 ورسا از هر زاویه‌ای که به آن بنگرید خودرویی زیباتر و مدرن‌تر از نسل قبلی خود به نظر می‌رسد. طراحی آیرودینامیکی این خودرو علاوه بر کاهش مصرف انرژی در حین حرکت، شتاب خودرو را نیز افزایش می‌دهد و به آن دسته از رانندگانی که عاشق سرعت هستند، امکاناتی لذت بخش را هدیه می‌دهد.

ارتفاع مناسب این خودرو از سطح زمین سبب افزایش پایستگی آن و کاهش احتمال سرنگون شدن وسیله نقلیه می‌شود. اگر از کنار به این خودرو نگاه کنید هرچه از عقب به سمت جلو خودرو حرکت کنیم، باریک‌تر شدن آن را به خوبی احساس می‌کنید. رینگ‌های Nissan Versa مدل جدید ظاهری جذاب به خودرو بخشیده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دنا پلاس توربو اتوماتیک هیوندای النترا چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید

مشکلات انرژی و تامین برق در ایران در چند سال اخیر لزوم استفاده از تجهیزات جدید را بیش از پیش نمایان می کند. تهویه مطبوع به عنوان یک بخش بسیار پرمصرف، همواره شاهد ارائه محصولات جدید و مدرن برای کاهش مصرف انرژی بوده است. سیستم Variable refrigerant flow (VRF) یکی از سیستم های جدید تهویه مطبوع است که توانایی تامین سرمایش و گرمایش را به خوبی داشته و نسبت به رقبای خود یعنی چیلر و دیگ، بازدهی بهتری ارائه می دهد.

سیستم VRF در سراسر دنیا با استقبال خوبی رو به رو بوده است و در ایران نیز در چند سال اخیر به خوبی جای خود را در بازار باز کرده است. متاسفانه مانند هر سیستم جدید دیگر در زمینه سیستم VRF هم عموم مهندسان، تکنسین ها و هم افراد درگیر در زمینه تهویه مطبوع، اطلاعات مناسبی درباره این سیستم را ندارند. این موضوع از یک طرف و تخصصی بودن نصب، اجرا و طراحی سیستم VRF از طرف دیگر باعث شده ضمن از دست رفتن بازدهی انرژی به دلیل نصب و طراحی نادرست، قابلیت اطمینان این سیستم نیز کاهش یابد. قصد داریم که در این مقاله، سیستم‌ VRF را مورد بررسی قرار دهیم ؛ لذا اگر می‌خواهید با نحوه کار این تکنولوژی جدید و مزایا و معایب آن آشنا شوید، ادامه‌ی مقاله را از دست ندهید.

 

 

وی آر اف VRF چگونه کار می‌کند؟

مبدا شکل‌گیری سیستم VRF برای اولین بار در کشور ژاپن و حدود 40 سال پیش بوده است، اما در طی این سال‌ها، تغییرات اساسی روی آن رخ داده است. در سیستم VRF از جریان پیدا کردن یک سیال برای ایجاد سرمایش و گرمایش استفاده می‌شود. در حقیقت، سیستم‌های VRF شباهت زیادی به کولرهای گازی دارند چرا که از یونیت‌های داخلی و خارجی تشکیل شده‌اند. اما متغیر بودن مبرد یا سرد کننده باعث شده است که صرفه‌جویی بیشتری در مصرف انرژی داشته باشد و بتوان دمای نقاط مختلف ساختمان را به راحتی تنظیم نمود. سیستم تهویه‌ی VRF را می‌توان به صورت گسترده در ساختمان‌های بزرگ مورد استفاده قرار داد. چرا که با استفاده از این سیستم، تنظیم دما در بخش‌های مختلف ساختمان به راحتی انجام می‌گیرد. این قابلیتی است که در اسپلیت‌ها وجود ندارد و شما اگر بخواهید دمای یک اتاق را تغییر دهید، باید یک اسپلیت جداگانه برای آن خریداری کنید.

 

 

 ر سیستم VRF بر خلاف سایر سیستم‌های تهویه، هیچگونه آبی وجود ندارد، بلکه مبرد که یک نوع گاز فریون است به صورت مستقیم انرژی را در یونیت‌های خارجی و داخلی جابه‌جا می‌کند. از آن‌جایی که می‌توان میزان میزان مبردی که وارد هر یونیت می‌شود را کنترل کرد، دمای هوا نیز به سادگی قابل تنظیم خواهد بود.

مزایای استفاده از سیستم VRF  

 

۱- بازدهی بالا

طراحی سیستم‌های وی آر اف به گونه‌ای است که با مصرف حداقل انرژی، بیشترین انتقال حرارت را داشته باشد. از همین رو، مصرف انرژی این سیستم، نسبت به سایر سیستم‌های سرمایش و گرمایش مرسوم مانند اسپلیت‌ها و کولرهای گازی بسیار کمتر است. از طرفی، در سیستم VRF می‌توان بدون نیاز به تولید گرما و صرفا با انتقال حرارت از مکانی به مکان دیگر، نقاط مختلف را گرم کرد.

۲- حفظ محیط زیست

احتمالا شما هم با خطرات زیست محیطی بسیاری از دستگاه‌های خنک کننده آشنایی دارید. این سیستم‌ها با آزاد کردن گازهای سمی، باعث ایجاد آسیب‌های جدی برای محیط زیست می‌شوند. این در حالی است که در سیستم VRF خبری از این گازهای سمی نیست. بنابراین با خیال راحت می‌توانید تهویه‌ی ساختمان خود را به VRF بسپارید.

 

 

۳- هوشمند بودن

ممکن است نیاز داشته باشید که هر اتاق در منزل شما دمای خاصی داشته باشد، مثلا در تابستان، اتاق خواب شما خنک‌تر از اتاق کودکانتان باشد، یا در یک زمان یک اتاق گرم شود و اتاق دیگری سرد. در گذشته، برای این کار، شما مجبور بودید که برای هر اتاق یک دستگاه سردکننده یا گرم‌کننده مجزا تهیه نمایید. اما امروزه، این مشکل با فناوری جدید ارائه شده در سیستم‌های VRF برطرف شده است.

طراحی سیستم‌های VRF بسیار هوشمندانه است و به راحتی می‌توان دمای اتاق‌ها و بخش‌های مرکزی ساختمان را تغییر داد. این ویژگی، ضمن کمک به مدیریت مصرف انرژی و جلوگیری از هدر رفت آن، شما را از خرید چند سیستم گرمایشی و سرمایشی بی‌نیاز می‌نماید. همچنین وجود عیب‌یاب‌های اتوماتیک نیز باعث شده است که مشکلات احتمالی دستگاه به راحتی شناسایی شده و تعمیر آن با سرعت بیشتری انجام شود. علاوه بر این، سیستم VRF دارای فیلتراسیون هوشمند هستند و می توانند هوای وارد شده به کمپرسورها را فیلتر کرده و مانع از ورود ذرات گرد و غبار به فضای داخلی شوند.

  ۴- کاربرد در همه‌ی شرایط آب و هوایی

همان‌طور که می‌دانید، برخی از سیستم‌های تهویه را نمی‌توان در مناطق مرطوب استفاده کرد. یا اینکه استفاده از آن‌ها در برخی مناطق، چندان بازدهی بالایی ندارد. سیستم VRF، این مشکل را نیز حل نموده‌است و آن را می‌توان در همه‌ی شرایط آب و هوایی مورد استفاده قرار داد؛ بدون اینکه بازدهی دستگاه کاهش محسوسی پیدا کند.

5- حمل و نقل و نصب راحت سیستم VRF

تجهیزات مورد استفاده در سیستم وی آر اف دارای اندازه‌های مناسب و وزن کم هستند. به همین دلیل، حمل و نقل و نصب آن‌ها راحت‌تر انجام می‌شود. همچنین، قرار گرفتن یونیت‌های خارجی در پشت بام، باعث افزایش فضای مفید درون ساختمان خواهد شد. علاوه بر آن، یونیت‌های داخلی نیز در سقف سازه طراحی می‌شوند و فضای داخلی را اشغال نمی‌کنند.

۶- عدم نیاز به موتور خانه

در سیستم VRF هیچ نیازی به موتورخانه و فضای کنترل حرارت وجود ندارد و تمامی فرایند سرمایش و گرمایش تنها توسط یونیت‌های داخلی و خارجی انجام می‌شود. از طرفی، در دستگاه وی آر اف نیازی به لوله کشی و کانال کشی‌های گسترده نخواهد بود. از همین رو، هزینه‌های نصب نیز تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کنند.

 

 

معایب استفاده از سیستم‌های VRF   ۱- بالا بودن هزینه‌ی اولیه

دستگاه‌های VRF نسبت به اسپلیت‌ها، کولرهای گازی و چیلر دارای قیمت بالاتری هستند. مخصوصا اگر از مدل برقی VRF بخواهید استفاده کنید. از همین رو، برای استفاده از این سیستم در ساختمان‌های بزرگ، ممکن است مجبور به پرداخت پول بیشتری شوید. لازم به ذکر است که هر چقدر متراژ ساختمان بیشتر باشد، تعداد یونیت‌های داخلی نیز افزایش پیدا می کند.

2- نصب و راه اندازی تخصصی

پیشرفته بودن سیستم VRF باعث شده است که طراحی و راه اندازی آن با دشواری‌هایی همراه باشد. به همین دلیل، فرایند نصب دستگاه‌های وی آر اف باید توسط مهندسان و متخصصان با تجربه انجام شود و هر کسی نمی‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. نیازمند است طراحی و نصب و راه اندازی سیستم VRF خود را به مجموعه های متخصص و حرفه ای بسپارید.

سخن آخر

در انتها، پیشنهاد می شود در صورت تمایل به سیستم VRF با گروه مهندسین تتا از باسابقه ترین مجموعه های تخصصی تهویه مطبوع و VRF مشورت نموده و انتخاب سیستم تهویه مطبوع خود را با خیال راحت به این مجموعه بسپارید. گروه مهندسین تتا با توانایی واردات VRF با برندهای SAMSUNG کره جنوبی و TICA چین، به شکل تخصصی آماده خدمت رسانی به شکل صفر تا صد در زمینه اینگونه سیستم ها از طراحی و مشاوره تا نصب و راه اندازی می باشد. برای مشاوره بیشتر در زمینه انواع سیستم های تهویه مطبوع از طریق وبسایت tetacompany.com و تلفن 02188509804 تماس حاصل فرمایید یا از طریق شبکه های اجتماعی به آدرس @iranteta ارتباط برقرار نمایید.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز دنا و ۲۰۷
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید