Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،ستاره‌های ورزش همیشه به داشتن زندگی لوکس مشهور هستند و یکی از ویژگی‌های این مدل زندگی هم، داشتن ماشین‌های آخرین مدل است. اما بعضی از ورزشکاران و چهره‌های مشهور هم هستند که ترجیح می‌دهند با ماشین‌های ارزان‌قیمت رفت و آمد کنند. به تازکی درک کیسورا، بوکسور انگلیسی، در یک ماشین مدل پایین و ارزان دیده شد، به همین بهانه نگاهی داریم به سرشناسترین ورزشی‌هایی که ماشین‌های معمولی را ترجیح می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوئیس همیلتون

قهرمان فرمول یک جهان از ماشین‌های برند اسمارت، استفاده می‌کند. ماشین‌های برقی بسیار کوچک که آلودگی تولید نمی‌کنند و از این نظر با روحیات همیلتون که همواره حامی محیط زیست بوده، تناسب دارد. البته همیلتون چندین ماشین لوکس در پارکینگ خود دارد، اما در موناکو با این ماشین کوچک رفت و آمد می‌کند. خودش گفته: «هم پارک کردنش راحت است و هم اگر کسی به آن بزند اهمیتی ندارد، چون راحت قطعاتش عوض می‌شود.»

لبرون جیمز

فوق ستاره بسکتبال و یکی از مشهورترین ورزشکاران جهان سال ۲۰۱۴ با خودروسازی کیا قرارداد بست، کارخانه‌ای که ماشین‌هایی با قیمت‌های معمولی رو به بالا دارد. جیمز نقش سخنگوی این خودروساز را برعهده گرفت و ماشین مدل K ۹۰۰ را برای رفتن به تمرین استفاده می‌کرد که قیمتی حدود ۳۵ هزار دلار دارد و چندان هم ارزان نیست. با این وجود مقابل ثروت ۴۰۰ میلیون دلاری جیمز، مثل پول خرد به حساب می‌آید.

پپ گواردیولا

به پپ اعتماد کنید و فرمان را به دست او بسپارید. سرمربی سیتی یک خودروی بنتلی گرانقیمت و لاکچری دارد، اما بسیاری از اوقات ترجیح می‌دهد با ماشین کوچک خود در شهر رفت و آمد کند. او ماشین برقی کوچک نیسان لیف را که قیمتی حدود ۳۲ هزار دلار دارد، را اتخاب کرده و بار‌ها در شهر منچستر با این ماشین دیده شده است.

انگولو کانته

یکی از بهترین بازیکنان چلسی و تیم ملی فرانسه است، با این وجود کانته به دنبال ولخرجی برای ماشین‌های گرانقیمت نیست. او یک مینی‌کوپر دارد که قیمت آن ۲۰ هزار پوند است و از زمانی که در لستر بازی می‌کرد تا الان، با همین ماشین رفت و آمد می‌کند. البته کانته از ۲۰ هزار پوند هم کمتر هزینه کرده، چون ماشین را دست دوم خریده است. جالب اینکه او یک ماشین کارکرده دیگر از همین مدل را هم خرید و به فرانسه فرستاد تا در کشور خودش هم همین ماشین را سوار شود.

آنتونیو کونته

کونته هم زمانی که در انگلیس بود و هدایت چلسی را برعهده داشت، مثل شاگردش انگولو کانته در هزینه کردن برای ماشین خسیس بود! او که صبح‌ها معمولاً توسط همسرش الیزابتا به تمرین آورده می‌شد، ماشین نیسان دوک را انتخاب کرده بود. با وجود درآمد حدود ۱۰ میلیون پوندی در فوتبال انگلیس، مربی ایتالیایی که حالا با اینتر قهرمان ایتالیاست، ترجیح می‌داد سوار ماشین ۱۵ هزار پوندی شود.

جان استونز

مدافع منچسترسیتی و تیم ملی انگلیس درآمد نجومی ۱۰۰ هزار پوند در هفته را دارد. با این وجود، انتخاب او در ماشین‌ها همواره مورد تمسخر هم‌تیمی‌هایش به ویژه کایل واکر قرار می‌گیرد. مدافع تنومند سیتی در ماشین کوچک مینی کوپر مشکی رنگ رفت و آمد می‌کند. ماشینی که در بهترین حالت قیمتش به ۵ هزار پوند می‌رسد. چیزی شبیه ماشین کارتون معروف پَت پستچی!

توماس فرمائلن

یکی دیگر از علاقه ندان به ماشین نیسان، مدافع سابق آرسنال است که مدل فیگارو را انتخاب کرده با قیمت ۵ هزار پوند. ملی‌پوش بلژیکی در حال حاضر در ژاپن بازی می‌کند که تولید کننده محصولات نیسان است، اما او زمانی ماشین ارزانقیمت و آبی‌رنگ کارخانه نیسان را سوار می‌شد که در شمال لندن بازی می‌کرد. روبین فان‌پرسی هم‌تیمی سابق فرمائلن یک بار از او خواست که ماشینش را دور بیندازد، اما او این کار را نکرد.

رحیم استرلینگ

البته که همه می‌دانند استرلینگ کلکسیونی از ماشین‌های گرانقیمت را در اختیار دارد. اما جدا از خودرو‌های بنتلی و لامبورگینی، او یک ماشین برقی مدل اسمارت هم دارد که فقط ۱۱ هزار پوند قیمتش است. استرلینگ اکثر اوقات ترجیح می‌دهد با این ماشین کوچک رفت و آمد کند.

برناردو سیلوا

این هافبک منچسترسیتی هم مثل رحیم استرلینگ، علاقهمند به ماشین‌های اسمارت است. او مدل فورتو را انتخاب کرده که قیمتی حدود ۱۱ هزار پوند دارد. ستاره پرتغالی با درآمد ۱۲۰ هزار پوند در هفته می‌توانند ۱۱ تا از این مدل ماشین را بخرد!

منبع: خبر ورزشی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فوتبال ماشین لوکس ماشین کوچک هزار پوند رفت و آمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد

خبرگزاری علم‌وفناوری آنا- هدا عربشاهی: عنوان عالم‌گیری آنفلوآنزای اسپانیایی برای ما مردم زیسته در سومین دهه قرن ۲۱ که دیری نیست از کابوس کووید-۱۹ تقریبا رهایی یافته‌ایم، خیلی غریب نیست. ویروس آنفلوآنزا اوایل سال 1918 در صبحی بهاری از تب و گلو درد آشپز کمپ فانستن در درمانگاهی در ایالت کانزاس به ثبت رسید. نام این آشپز آلبرت گیچل بود. تا ظهر همان روز در درمانگاه بیش‌از صد مورد گلودرد و تب و سردرد گزارش شد.

در هفته‌های بعد، تعداد بیماران آنچنان زیاد شد که افسر پزشک مخصوص کمپ درخواست کرد سوله‌ای برای اسکان همۀ آنها تهیه شود. شاید این آشپز نگون‌بخت نخستین فرد مبتلا به آنفلوآنزای اسپانیایی نبوده باشد. از سال ۱۹۱۸ تا روزگار کنونی مردم پیوسته دربارۀ نقطۀ آغاز این عالم‌گیری گمانه‌زنی کرده‌اند.

کتاب سوار رنگ‌پریده به قلم لورا اسپینی که به تازگی با ترجمه ساقی نخعی‌زاده و به‌همیت نشر آفتابکاران منتشر شده با پیش‌گفتاری مسعود یونسیان آغاز می‌شود. یونسیان که خود استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران است دربارۀ این کتاب ارزشمند معتقد است که هرچند نویسنده این کتاب را در سال ۲۰۱۷ نوشته یعنی دو سال قبل از بروز عالم‌گیری کووید-19 ولی بسیاری از موضوعاتی که در این کتاب به آنها پرداخته شده آنچنان شبیه مشکلاتی‌اند که در پاندمی اخیر تجربه کرده‌ایم که خواننده ممکن است تصور کند این کتاب بعد از رخداد ویروس کرونا در جهان و در سال ۲۰۲۰ به نگارش درآمده است.

از نکات برجستۀ کتاب لورا اسپینی این است که او در شیوۀ نگارش کتاب ضمن انطباق با اصول مدرن اپیدمیولوژی به این اثر ماهیتی رمان‌گونه داده به‌گونه‌ای که خواننده را مشتاق و ترغیب به مطالعه آن می‌کند. 

مسعود یونسیان می‌گوید که کلیه فصول کتاب را بعد از ترجمه خوانده و از دقت و امانت‌داری ساقی نخعی‌زاده در مقام مترجم، به شگفت آمده و از این‌رو، به‌عنوان متخصص اپیدمیولوژی مطالعۀ این کتاب را نه فقط رای عموم جامعه مفید دانسته که به‌ویژه برای استادان و دانشجویان رشتۀ اپیدمیولوژی ضروری می‌داند.

مقالات اسپینی را مجلات نشنال‌جئوگرافیک، نیچر، اکونومیست و دیلی‌تلگراف منتشر کرده‌اند. او همچنین دو رمان به نام‌های «دکتر» و «زندگان» و یک کتاب در حوزۀ تاریخ شفاهی به نام «خیابان مرکزی: سیمای یک شهر اروپایی» نوشته است.

اسپینی در «سوار رنگ‌پریده» داستان این بیماری عالم‌گیری کم‌توجه شده را بازگو می‌کند و از هند تا برزیل، از ایران تا اسپانیا و از آفریقای جنوبی تا اوکراین آن را ردیابی می‌کند. او با تکیه بر یافته‌های آخرین تحقیقات در رشته‌های ویروس‌شناسی، همه‌گیرشناسی، روان‌شناسی و اقتصاد فاجعه‌ای را روایت می‌کند که پیامدهایش طی چند دهه عالم بشریت را دگرگون کرد و امروزه هم همچنین اثرش را به رخ می‌کشد. کتاب سوار رنگ‌پریده تاکنون به بیست زبان دیگر ترجمه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • رسوایی کایل واکر را به عربستان می‌کشاند! محرز همبازی سابق را به لیگ ثروتمندان دعوت کرد
  • چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد
  • لحظه عبور موتورسوار خوش شانس از رودخانه ؛ فقط چند ثانیه کافی بود تا ...| ویدئو
  • (ویدئو) لحظه یافتن «یسنا» از دید کایت‌سوار هلال احمر
  • زمان مناظره‌ کاندیداهای پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز
  • تدارک ۲۷۶ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • توافق دوطرفه: ماشین گلزنی بارسا جدا نمی‌شود
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل