Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، ستاره‌های ورزش همیشه به داشتن زندگی لوکس مشهور هستند و یکی از ویژگی‌های این مدل زندگی هم، داشتن ماشین‌های آخرین مدل است. اما بعضی از ورزشکاران و چهره‌های مشهور هم هستند که ترجیح می‌دهند با ماشینهای ارزان‌قیمت رفت و آمد کنند.

به تازکی درک کیسورا، بوکسور انگلیسی، در یک ماشین مدل پایین و ارزان دیده شد، به همین بهانه نگاهی داریم به سرشناسترین ورزشی‌هایی که ماشین‌های معمولی را ترجیح می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوئیس همیلتونقهرمان فرمول یک جهان از ماشینهای برند اسمارت، استفاده می‌کند. ماشین‌های برقی بسیار کوچک که آلودگی تولید نمی‌کنند و از این نظر با روحیات همیلتون که همواره حامی محیط زیست بوده، تناسب دارد.

البته همیلتون چندین ماشین لوکس در پارکینگ خود دارد اما در موناکو با این ماشین کوچک رفت و آمد می‌کند. خودش گفته: «هم پارک کردنش راحت است و هم اگر کسی به آن بزند اهمیتی ندارد چون راحت قطعاتش عوض می‌شود.»

بیشتربخوانید

۱۰ ستاره پا به سن گذاشته که در لیگ برتر درخشیدند

  لبرون جیمز فوق ستاره بسکتبال و یکی از مشهورترین ورزشکاران جهان سال ۲۰۱۴ با خودروسازی کیا قرارداد بست، کارخانه ای که ماشین‌هایی با قیمت‌های معمولی رو به بالا دارد. جیمز نقش سخنگوی این خودروساز را برعهده گرفت و ماشین مدل K۹۰۰ را برای رفتن به تمرین استفاده می‌کرد که قیمتی حدود ۳۵ هزار دلار دارد و چندان هم ارزان نیست. با این وجود مقابل ثروت ۴۰۰ میلیون دلاری جیمز، مثل پول خرد به حساب می‌آید.       پپ گواردیولا به پپ اعتماد کنید و فرمان را به دست او بسپارید. سرمربی سیتی یک خودروی بنتلی گرانقیمت و لاکچری دارد اما بسیاری از اوقات ترجیح می‌دهد با ماشین کوچک خود در شهر رفت و آمد کند. او ماشین برقی کوچک نیسان لیف را که قیمتی حدود ۳۲ هزار دلار دارد، را اتخاب کرده و بارها در شهر منچستر با این ماشین دیده شده است.     انگولو کانته یکی از بهترین بازیکنان چلسی و تیم ملی فرانسه است، با این وجود کانته به دنبال ولخرجی برای ماشین‌های گرانقیمت نیست. او یک مینی‌کوپر دارد که قیمت آن ۲۰ هزار پوند است و از زمانی که در لستر بازی می‌کرد تا الان، با همین ماشین رفت و آمد می‌کند. البته کانته از ۲۰ هزار پوند هم کمتر هزینه کرده چون ماشین را دست دوم خریده است. جالب اینکه او یک ماشین کارکرده دیگر از همین مدل را هم خرید و به فرانسه فرستاد تا در کشور خودش هم همین ماشین را سوار شود.     آنتونیو کونته   کونته هم زمانی که در انگلیس بود و هدایت چلسی را برعهده داشت، مثل شاگردش انگولو کانته در هزینه کردن برای ماشین خسیس بود! او که صبح‌ها معمولاً توسط همسرش الیزابتا به تمرین آورده می‌شد، ماشین نیسان دوک را انتخاب کرده بود. با وجود درآمد حدود ۱۰ میلیون پوندی در فوتبال انگلیس، مربی ایتالیایی که حالا با اینتر قهرمان ایتالیاست، ترجیح می‌داد سوار ماشین ۱۵ هزار پوندی شود.     جان استونز مدافع منچسترسیتی و تیم ملی انگلیس درآمد نجومی ۱۰۰ هزار پوند در هفته را دارد. با این وجود، انتخاب او در ماشین‌ها همواره مورد  تمسخر هم‌تیمی‌هایش به ویژه کایل واکر قرار می گیرد. مدافع تنومند سیتی در ماشین کوچک مینی کوپر مشکی رنگ رفت و آمد می کند. ماشینی که در بهترین حالت قیمتش به ۵ هزار پوند می‌رسد. چیزی شبیه ماشین کارتون معروف پَت پستچی!     توماس فرمائلن یکی دیگر از علاقه ‌مندان به ماشین نیسان، مدافع سابق آرسنال است که مدل فیگارو را انتخاب کرده با قیمت ۵ هزار پوند. ملی‌پوش بلژیکی در حال حاضر در ژاپن بازی می‌کند که تولید کننده محصولات نیسان است اما او زمانی ماشین ارزانقیمت و آبی‌رنگ کارخانه نیسان را سوار می‌شد که در شمال لندن بازی می‌کرد. روبین فان‌پرسی هم‌تیمی سابق فرمائلن یک بار از او خواست که ماشینش را دور بیندازد اما او این کار را نکرد.   رحیم استرلینگ البته که همه می‌دانند استرلینگ کلکسیونی از ماشین‌های گرانقیمت را در اختیار دارد. اما جدا از خودروهای بنتلی و لامبورگینی، او یک ماشین برقی مدل اسمارت هم دارد که فقط ۱۱ هزار پوند قیمتش است. استرلینگ اکثر اوقات ترجیح می‌دهد با این ماشین کوچک رفت و آمد کند.     برناردو سیلوا این هافبک منچسترسیتی هم مثل رحیم استرلینگ، علاقهمند به ماشین‌های اسمارت است. او مدل فورتو را انتخاب کرده که قیمتی حدود ۱۱ هزار پوند دارد. ستاره پرتغالی با درآمد ۱۲۰ هزار پوند در هفته می‌توانند ۱۱ تا از این مدل ماشین را بخرد!   منبع: خبرورزشی انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازیکن فوتبال فوتبالیست معروف ماشین کوچک هزار پوند رفت و آمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۴۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است

مسئولان اصرار دارند به جای لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید مقایسه دو صنعت لوازم خانگی و خودرو به مذاق تولیدکنندگان لوازم خانگی خوش نیاید، اما هر چه می‌گذرد به عمق فاجعه تولید داخلی این دو کالا (لوازم خانگی برقی و خودرو) پی می‌بریم. کالایی که فناوری آن وارداتی است، با کیفیت بسیار پایین مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی آن کالا بالاتر است. این اتفاق در فضای انحصاری که در این سال‌ها در کشور حاکم است، برای لوازم خانگی و خودرو به وقوع پیوسته است. اکنون بعد از پنج دهه دولت و مجلس با تصویب قانون به دنبال واردات خودروی اقتصادی هستند تا رضایت مردم را جلب کنند، اما کارشناسان معتقدند باید مانع تکرار این تجربه برای صنعت لوازم خانگی شوند چراکه مردم ما محکوم به خرید لوازم خانگی گران‌تر نیستند، چون تولیدکنندگان با واردات قطعات و مونتاژ آن‌ها می‌خواهند ژست تولید ملی بگیرند.
 
داستان قیمت بالای خودرو، پایین‌بودن کیفیت آن و مقایسه‌اش با برند‌های کیفی و ارزان خارجی در کشور‌های همسایه همواره نقل محافل است. به عنوان مثال در کشورمان خودروی ال 90 با سال ساخت 1397، 870 میلیون تومان و نیسان آلتیما 2020 در دوبی 14هزار دلار (850میلیون تومان) است. اینکه چرا در این سال‌ها خودرو گران، بی‌کیفیت و مونتاژی به مردم تحمیل شده، موضوعی است نخ‌نما و تکراری که هر شهروند ایرانی از آن خبر دارد، اما نکته تلخ ماجرا این است که همین داستان نیز برای صنعت لوازم خانگی ایرانی در حال تکرار است و هیچ دولتمردی به ادامه این روند و تضییع حقوق مصرف‌کننده واکنشی نشان نمی‌دهد. شاید خرید خودرو برای هر خانواده ایرانی کالای ضروری نباشد، اما خرید لوازم خانگی برقی مانند یخچال، لباسشویی، اجاق‌گاز و تلویزیون جزو ضروری‌ترین کالای مورد نیاز در یک خانواده است که باید هم قیمت مناسبی داشته باشد و هم اینکه از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. آنچه در پنج سال اخیر برای این صنعت رقم زده‌اند، چیزی جز نادیده‌گرفتن حقوق مصرف‌کننده نبوده است. 

به عنوان مثال به گزارش دنیای لوازم خانگی، قیمت یخچال فریزر ساید‌بای‌ساید ساخت ایران 64‌میلیون (4‌هزارو 400 درهم) و 89‌میلیون تومان (6‌هزار درهم) است که قیمت‌ها برحسب نوع برند متغیر است، اما همین یخچال سایدبای‌ساید در کشور امارات (با در نظر گرفتن نرخ درهم حدود 15‌هزار تومان)، برند بوش و زیمنس تولید آلمان کمتر از 5‌هزار درهم به فروش می‌رسد. همچنین گزارش خبرگزاری تسنیم که در اردیبهشت سال گذشته قیمت این کالا‌ها را در ایران و امارات مقایسه کرده بود، حاکی است قیمت ماشین لباسشویی هفت‌کیلویی سامسونگ در ایران 28‌میلیون تومان و در امارات 16‌میلیون تومان (محاسبه قیمت‌ها در امارات با درهم 14‌هزار تومان) بود. همین ماشین لباسشویی با نشان داخلی بین 19 تا 30‌میلیون تومان فروخته می‌شد. علاوه بر این ماشین لباسشویی هشت‌کیلویی ال‌جی در امارات 19‌میلیون تومان و ایران 35‌میلیون تومان فروخته می‌شد. همچنین یخچال سایدبای‌ساید سامسونگ در امارات 51‌میلیون تومان و در ایران 101‌میلیون تومان عرضه می‌شد. نشان ال‌جی این یخچال‌ها نیز در امارات 63‌میلیون تومان و در ایران 121‌میلیون تومان فروخته می‌شد. این مقایسه قیمت‌ها در حالی است که لوازم خانگی سامسونگ و ال‌جی موجود در بازار ایران قاچاق است و هیچ حقوق گمرکی به دولت پرداخت نمی‌شود. 

کالا‌های ایرانی قابل رقابت با خارجی‌ها نیستند 

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی با تأکید بر اینکه انحصار و مونتاژکاری با کمترین کیفیت ممکن، صنعت لوازم خانگی را ارتقا نمی‌دهد، در گفتگو با نبض‌صنعت می‌گوید: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم، بنابراین باید ببینیم کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند. 

محمدحسین اسلامیان می‌افزاید: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، 200دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از 20میلیون تومان به مردم فروخته نمی‌شود. 

وی تأکید می‌کند: تهیه زیرساخت‌ها از سوی دولت مسئله دوم است و مسئله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم. امروزه تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دوقلو و کولرآبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد. 

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تصریح می‌کند: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تأمین می‌کند، اما مسئولان اصرار دارند به جای این لباسشویی 15میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با 25میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دوبرابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم. 

گلایه از وضعیت تولید لوازم خانگی  و خودرو در بهمن 1400

بهمن سال 1400 رهبر حکیم انقلاب در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، گلایه‌هایی را در مورد وضعیت کیفیت و قیمت برخی محصولات داخلی از جمله لوازم خانگی و خودرو فرمودند. نکته قابل تأمل در سخنان ایشان اشاره مصداقی به نزول کیفیت در تولید برخی محصولات داخلی بود. بنا به تأکید رهبری «حمایت‌های عملی و تبلیغاتی از تولید داخلی باید به ارتقای کیفیت محصولات و همچنین ارتقای فناوری منجر شود، اما متأسفانه در برخی صنایع به ویژه در صنعت خودرو به موضوع کیفیت توجه نمی‌شود و مردم نیز بحق به آن‌ها اعتراض دارند. اگر با وجود فضای حمایتی از تولید داخل، به جای ارتقای کیفیت، قیمت‌ها افزایش یابد، مسئله بدی است، زیرا نتیجه همه حمایت‌های دولتی، بانکی و جلوگیری از رقابت‌های خارجی، عملاً به بالا رفتن قیمت منجر شده است.» رهبر معظم انقلاب با گلایه از برخی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی فرمودند: «با وجود حمایت‌هایی که از این تولیدکنندگان شد، اما گفته می‌شود برخی محصولات آن‌ها تا دو برابر افزایش قیمت داشته که نباید اینگونه باشد.»

از منویات رهبر معظم انقلاب دوسال‌وچهار ماه می‌گذرد. در این مدت لوازم خانگی که کمترین تلاش را در داخلی‌سازی قطعات داشته‌اند، به مونتاژکاری و واردات قطعات مشغولند و به بهانه افزایش نرخ ارز و دستمزد کارگر قیمت را ماهانه یا فصلی گران می‌کنند. خودروسان نیز در این مدت با ده‌ها ترفند و راه‌اندازی سامانه یکپارچه و واردات خودروی اقتصادی قیمت‌ها را گران کرده‌اند و همچنان مشتریان از کیفیت پایین و بالابودن قیمت آن ناراضی هستند. خبر‌های رسیده به «جوان» نیز حاکی است هر دو صنعت در انتظار دریافت مجوز افزایش قیمت هستند و عرضه خود را به شدت کاهش داده و قطره‌چکانی کرده‌اند. افکار عمومی همچنان انتظار دارند روزی برسد این دو کالای گران، ارزان و در فضای رقابتی در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرند، نه اینکه با شعار تولید داخل قیمت را نجومی گران کنند.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۶ اردیبهشت؛ سکه ۴۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • توافق دوطرفه: ماشین گلزنی بارسا جدا نمی‌شود
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول